Cocoon Werelds Wonen

Cocoon Werelds Wonen is de inspirerende webshop van interieurarchitect Marjolein van der Zwaan & creatieve duizendpoot Anna van Osch. Wij willen graag onze frisse kijk op het wereldse wonen & leven met jullie delen. Daarom hebben wij besloten om in 2010 deze webshop te ontwikkelen en in november van dat jaar zijn we online gegaan!

Zelf raken we telkens weer razend enthousiast en genieten we volop, wanneer we weer iets ‘nieuws’ hebben ontdekt in onze zoektocht naar inspirerende interieur en lifestyle ideeën. Deze inspiratie kan zich in vele vormen bij ons aandienen: op beurzen, tijdens reizen, in bladen, op het internet en natuurlijk tijdens onze dagelijkse ‘doedingen’. We willen deze ideeën, over wat ‘a good life’ in kan houden op het gebied van wonen & lifestyle dan ook graag delen met iedereen die hier ook van houdt.

De collectie van Cocoon Werelds Wonen biedt een grote – en nog steeds groeiende – verscheidenheid aan van woonaccessoires en meubels, maar ook veel persoonlijke accessoires en reis- & menutips. Volgens ons is alles dusdanig met elkaar verbonden dat we het gewoonweg allemaal met jullie willen delen. Stijlen lopen door elkaar : landelijk, industrieel, modern en handgemaakt.  Maar alles heeft echter wel 1 duidelijke overeenkomst: we hebben het met liefde en zorg uitgezocht omdat we er zelf ‘blij’ van worden!

We willen je inspireren om zelf actief met je woon- en lifestylebeleving aan de slag te gaan. Zodat ook jij je eigen Cocoon kunt creëren en er optimaal van kunt genieten…….. ENJOY! Kijk hier op onze website voor meer informatie! Tot wel 50% voordeel!

Mooie woonitems met leuke kortingen vind je hier in de SALE!