Sommige supplementen voor geheugen verlies

Het meest veelvoorkomende supplement waar over gesproken wordt voor de behandeling van geheugen verlies op dit moment is Ginkgo Biloba. Dit kruid werkt als een natuurlijk anti oxidant aangezien het helpt om de radicale stoffen te verwijderen. Er wordt gezegd dat het de bloedstroom verbeterd, dat er dus meer zuurstof naar de hersenen kan gaan. Er wordt over het algemeen gedacht dat Ginkgo Biloba helpt om het geheugen te verbeteren. Groene thee is een ander product wat ook rijk is in anti oxidanten.

Het is erg belangrijk dat de natuurlijke anti oxidanten vechten met de vrij radicale stoffen aangezien deze kanker en hart aandoeningen veroorzaken. De vrije radicale stoffen trekken de stoffen aan van sigaretten rook, radiatie en luchtvervuiling. De anti oxidanten staan bekend om hun vertragende werking en ze helpen om het immuun systeem een boost te geven.

Andere supplementen die helpen om ons geheugen te verbeteren zijn rozemarijn en ginseng. Ze worden beiden gezien als energie boosters. Dit maakt het zeer goede middelen tegen depressie, wat gezien wordt als de voornaamste reden voor geheugen verlies. Ginseng wordt normaal gesproken genomen met Ginkgo Biloba aangezien ze zeggen dat als je energie hoger is je concentratie ook hoger zal zijn.

Een ander mineraal dat ook in onze supplementen zit is Selenium. Er wordt verondersteld dat dit mineraal onze energie en ons humeur verbeterd. De gedachte hierachter is dat de mineralen je meer energie geven en dus ook je humeur verbeteren, daarmee kun je helderder nadenken.

Terwijl ik deze supplementen neem en nog veel meer, in de vorm van de Blokpil neem ik ook een dagelijkse dosis van Omega 3 vis olie om mijn geheugen te verbeteren. Het is zo dat vis olie zorgt voor een betere werking van het brein, betere concentratie en geheugen. Het helpt zelfs voor de symptomen van ADHD. Dit komt omdat het de zenuwen rustig houdt en de neurotransmitters onderdrukt.

Ik moest even stoppen met mijn Total Balance supplement en het eerste wat ik merkte wat dat ik heel erg moe was, het tekort aan energie liet me inzien hoe belangrijk de supplementen zijn die we innemen. Een Omega 3 vis olie supplement nemen op een regelmatige basis helpt ons om ons immuun systeem te verbeteren. Een sterker immuun systeem blijkt ervoor te zorgen dat je minder snel kans hebt om kanker te krijgen.

Krijg mijn gratis vijf delen mini proef om de voordelen van omega 3 in te zien voor het gezin, inclusief kritische informatie over waarom je visolie zou moeten nemen tijdens de zwangerschap en hoeveel vis olie een zwangere vrouw en haar baby dan nodig hebben tijdens deze kritieke periode.

Van de redactie van http://blokpil.nl