Modeaccessoires voor dit najaar

Ook al voelt het nog niet zo, maar de herfst is al in volle gang. Vanaf volgende week wordt het ook beduidend kouder dan dat het nu is en ook de hoogste tijd om jouw kast uit te ruimen en nieuwe kleding in te kopen. Het is dan ook erg leuk om te kijken of je nieuwe kleding en accessoires nodig hebt voor je najaar outfits. Er zijn dit najaar wat duidelijke trends zoals de dierenprintjes, en mosterdgele kleuren. In dit artikel lichten wij de najaar trends van 2018 uit.

De kleur

De kleuren van dit najaar zijn mosterdgeel, bordeauxrood en zwart. Daarnaast zijn vooral dierenprintjes helemaal hot dit najaar. Mocht je geen fan zijn van deze dierenprints is het ook altijd leuk om accessoires in die kleuren en printjes te dragen.

Sieraden

Grote sierraden zijn in dit najaar de grote trend, denk hierbij aan oorbellen, een brede dames riem, een grove ketting, maar ook leuke riemen met een dierenprint. Voor meer neutralere kleuren kan je het beste voor blauw en zwart kiezen om je outfit op deze manier af te maken.

Sjaals en hoeden

Wat deze najaar ook niet te missen is, zijn hoeden en sjaals. Een hoed is niet alleen erg modieus, maar houdt ook nog eens je hoofd warm en beschermd je haar tegen de regen, ideaal dus. Daarnaast zijn sjaals natuurlijk ook niet weg te denken, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een wat grovere sjaal, maar ook wat zijde sjaaltjes kunnen je outfit ook erg leuk afmaken. Kies hierbij dan wel voor een kleurrijke sjaal, omdat de winterjassen en kleding vaak van zichzelf al wat grauw en donker zijn.

Ben jij nog opzoek naar leuke accessoires? Bezoek dan eens de website van Lederwarenwebshop